Helyszín

Az Öbölház Rendezvényközpont pazar panorámájú helyre, a Kopaszi gát kiemelt területére épült. A Kopaszi gát öble Budapest központjától könnyedén elérhető, csodálatos 10 hektáros zöld terület, melyet minden oldalról a Duna határol. Az igényes kialakítású partszakaszok, a dús és gondozott növényzet, az ezer színben pompázó virágok, valamint a buja pázsit az Öblöt Budapest egyik kiemelkedően gondozott és igényes parkjává teszik. Az Öböl kocsival és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Az autóval érkező vendégeket őrzött parkoló várja a Lágymányosi Híd budai hídfőjénél. Innen már csupán néhány lépés a kényelmes aszfalt, vagy panorámás kavics utakon, és a vendégek az Öböl első vendégfogadó épületénél, az Öbölház Rendezvényközpontnál találják magukat.

Az Öbölház Rendezvényközpont kiemelkedő magánberuházással került felújításra 2011-ben. A puszta betonépületből legmagasabb színvonalú, akár 800 fő befogadására alkalmas rendezvényközponttá alakított Öbölházzal Budapesten kevés helyszín tudja fölvenni a versenyt. A pazar környezet csupán a vendégeket azonnal lenyűgöző bejárata a Rendezvényközpontnak.

Az Öbölház átalakításánál számos lényeges szempont játszott kiemelt szerepet.

A körpanorámás épület hatalmas üvegfelületei csodálatos panorámát biztosítanak, azonban konferenciák és egyéb, vetítés igényű rendezvények esetére meg kellett oldani a totális elsötétítést. Ezt egy teljes elektromos zsaluzia rendszer teszi meg pillanatok alatt, így igény szerint egy hatalmas zárt, sötét teret biztosítva a rendezvénynek.
A vendégtér egyetlen nagy teremből néhány perc alatt alakítható akár 4 kisebb szekcióteremmé sineken futó 52 dB-es hangszigetelésű német Dorma-Hüppe mobilfalrendszerrel. Így lehetőségünk van a termeket szabadon variálni a vendégek igényei alapján, és biztosíthatjuk hogy a termekben folyó események nem zavarják egymást.